Lid worden?

Kamerkoor Voix Jolies heeft ruimte voor enthousiaste zangers (V/M). Kijk bij optredens om te zien waar we ons momenteel op voorbereiden. Heb je interesse? Neem contact met ons op.

Zingen bij Voix Jolies betekent hard en serieus werken, maar ook ontspanning en gezelligheid. Voor het lidmaatschap is zangervaring, muzikaliteit en beheersing van het notenschrift gewenst.

Het lidmaatschap van Voix Jolies bedraagt sinds 1 januari 2020 € 33,00 per maand. Daarnaast wordt tegelijkertijd met de contributie € 2 euro per maand, per persoon geïnd voor de koffie en thee tijdens de pauzes van de repetitie.

Aan het jaarlijkse studieweekend dat op locatie ergens in Nederland wordt gehouden, zijn reis- en verblijfkosten verbonden. Deze kosten zijn ook verbonden aan de buitenlandse koorreizen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je bent van harte welkom om tijdens de repetities een keer te komen luisteren of mee te zingen. Als je lid wilt worden, doe je een stemtest om te bepalen of jouw stem de gewenste klank heeft en in de stemgroep past. Onze dirigent neemt de stemtest af, in het bijzin van één koorlid uit de desbetreffende stemgroep en één bestuurslid. Normaal gesproken krijg je dezelfde avond te horen of je bent toegelaten. De maand nadat je lid geworden bent, gaat de contributiebetaling in.

Wens je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Repetities  -*-   Vacatures