2007

20071221_poster_kKerstconcert ’t Woudt
Rotaryclub “Het Westland” organiseert jaarlijks in het historische kerkje van ’t Woudt een kerstconcert. In december 2007 was Kamerkoor Voix Jolies wederom uitgenodigd voor een Kerstconcert onder leiding van Benjamin Bakker en met organist Albert Moerman.
De opbrengst van het concert is ten gunste van weeskinderen van een door Rotary geadopteerd weeshuis in Polen.
Datum: vrijdag 21 december 2007
Locatie: ´t Woudt

 

 

 

_loc_kruisheuvelkerk

Kruisheuvelkerk, Leidschendam
Voix Jolies verzorgde de muziek bij de ‘Zondag der Voleinding’.
Datum: zondag 25 november 2007
Locatie: Kruisheuvelkerk, Leidschendam

 

 

 

 

 

_loc_oranjehotel

20071006_foto-kHerdenkingsbijeenkomst Oranjehotel, Scheveningen
Het ‘Oranjehotel’ in Scheveningen was in de Tweede Wereldoorlog de gevangenis waar Nederlanders die zich, op wat voor manier ook, tegen de Duitsers verzetten werden opgesloten voor verhoor en berechting.
Datum: zaterdag 6 oktober 2007
Locatie: Penitentiaire Instelling Haaglanden in Scheveningen

 

 

 

20070609_poster_k

“Te land, ter zee en in de lucht”
Dit zomerse thema omvatte een luchtig programma waarin door Kamerkoor Voix Jolies onder andere bossen, zeehelden en vogels bezongen werden.
Datum: zaterdag 9 juni 2007
Locatie: Franse Kerk, Voorburg

 

 

 

 

20070504_poster_k

Herdenkingsconcert, Voorburg
Het jaarlijkse herdenkingsconcert op 4 mei werd dit jaar in samenwerking met De MuziekOntmoeting gegeven. Naast het Requiem van John Rutter stond het werk “I Remember” van Michael Cohen op het programma.
I Remember van Michael Cohen is een stuk voor mezzo-sopraan, cello, harp en fluit. Het werk maakte oorspronkelijk deel uit van een musical die Cohen in de jaren tachtig op teksten uit het dagboek van Anne Frank schreef. Dit met toestemming van de vader van Anne Frank. In de jaren negentig werd dit bewerkt tot een ‘klassieke’ versie.
Het Requiem van John Rutter is ook in de jaren tachtig gecomponeerd. Rutter maakte versies voor verschillende bezettingen. Dirigent Benjamin Bakker leidde Kamerkoor Voix Jolies ( foto) en Ensemble De MuziekOntmoeting in Rutter’s Requiem in de zetting voor klein ensemble.
Datum: vrijdag 4 mei 2007
Locatie: Oude Kerk, Voorburg

20050103_poster_k

Nieuwjaarsreceptie Gemeente Leidschendam-Voorburg
Op verzoek van de gemeente Leidschendam-Voorburg verzorgde Voix Jolies op donderdag 4 januari 2007 het nieuwjaarsconcert voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie van Burgemeester en Wethouders. Het koor zong werken van Mendelssohn, Rheinberger en Duruflé en van Nederlandse componisten als Strategier, Andriessen en Verheij.

Datum: donderdag 4 januari 2007
Locatie: Oude Kerk, Voorburg