Audio

Beluister ons in een keuze van geluidsopnamen uit de afgelopen jaren.

“Laudate!” van Knut Nystedt. Uitgevoerd op het Zweeds-Nederlandse concert op 16 september 2023 door kamerkoor Voix Jolies, onder leiding van Johannes Gierl, samen met het Västerleds Kammarkör onder leiding van Fredrik Zander.

 

 

 

Het Benedictus uit het Requiem van Domenico Cimarosa. Uitgevoerd op het herdenkingsconcert van 4 mei 2023. Met projectzangers, solisten en pianiste Nataliia Abdulina, onder leiding van Johannes Gierl.

 

 

 

“Šípek” uit de “Zes Moravische liederen” van Antonín Dvořák, voor koor en piano bewerkt door Leoš Janáček, begeleid door pianiste Gabrielle Zemaityte. Uitgevoerd in ons herfstconcert op 12 november 2022 onder leiding van Johannes Gierl.

 

 

 

“La Guitarra” uit de cyclus “Romancero Gitano” van Castelnuovo-Tedesco, gezongen op 21 mei 2022, met medewerking van gitarist Yiannis Giagourtas, onder leiding van Johannes Gierl.

 

 

 

Het Kyrie uit het Requiem van Mozart. Uitgevoerd op 30 oktober 2021, samen met kamerkoor “Quod Libet”, projectzangers, solisten en barokorkest, onder leiding van Johannes Gierl.

 

 

 

“Lux aeterna” uit het Requiem van Duruflé, gezongen op 3 november 2019 in de Maria-van-Jesse-kerk in Delft, onder leiding van Johannes Gierl. Orgel: Petra Veenswijk.

 

 

 

Op 29 september 2019 zongen wij “O Danny Boy” in een privé-concert onder leiding van Wim van Herk met medewerking van het Maas Marimba Trio.

 

 

 

“Dona nobis pacem” van Mark Miller, gezongen op 4 mei 2019 onder leiding van Stef Collignon.

 

 

 

Uit ons zomerconcert “Liebeslieder” op 8 juli 2018: “Adieu, mein kleiner Gardeoffizier” van Robert Stolz. Dirigent: Stef Collignon. Piano: Casper de Jonge en David Dekker.

 

 

 

Wij zongen “Hark the herald-angels sing” van Mendelssohn in ons kerstconcert op 16 december 2017 in de Oude Kerk van Rijswijk (ZH). Aan het orgel onze dirigent Klaas-Jan de Groot.